TAVOITTEENA TEHOKAS JA TOIMIVA TIIMI

Lappilainen luonto antaa uskomattoman hienon kehittämisalustan tiimeille, jotka etsivät avainta entistä parempaan suorituskykyyn. Finncrediblen järjestämien tiimivalmennuspäivien tavoitteena on kehittää tiimin jäseniä yksilöinä mutta erityisesti heidän valmiuksiaan nostaa tiiminsä suorituskykyä uudelle tasolle. Tiimivalmennus tähtää keskittymiskyvyn ja päätöksenteon kehittymiseen, mutta myös luottamuksen, kommunikaation sekä yhteistyötaitojen hiomiseen. Me uskomme, että laadukas tiimityö on myös avain tuottavuuden parantamiseen.

Finncrediblen tiimivalmennuspäiviä voidaan hienosäätää entistä tehokkaammiksi uusimpien digitaalisten arviointityökalujen avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiimin jäsenet arvioivat omia, tiimin jäsenten ja koko tiimin suoriutumista. Tällainen työskentely korostaa jokaisen yksilön merkitystä tiimin jäsenenä, mutta on myös inspiroiva oppimisen ja reflektoinnin väline. 

Tule ja kokeile tiimisi kanssa Finncrediblen valmennusta. Lupaamme teille elämyksiä, joiden avulla tiiminne voi saavuttaa entistä korkeamman suorituskyvyn.